het is zo ver..
Door: jetje
Blijf op de hoogte en volg Henriette (jetje)
30 December 2006 | Suriname, Paramaribo
Van de meeste mensen heb ik al afscheid genomen. Gisteravond zijn we met ons huis (wie er nog zijn) nog even heerlijk uit eten geweest. En daarna nog even naar Princess casino, tja dat moest nog even, want zoals hier, hebben wij niet in Nederland.
Straks nog even mijn verslag en fiets wegbrengen naar het internaat en dan thuis de laatste spullen inpakken en mijn kamer opruimen.
Om ongeveer half drie (surinaamse tijd) vetrek ik dan naar Zanderij (surinaamse schiphol, haha).
Het internet inchecken is helaas niet gelukt, dus dat zal ik daar nog even moeten doen, maar heb genoeg tijd, want vertrek pas om 20:05. Mijn vluchtnummer is KL714.
Ik heb er wel ontzettend veel zin in hoor! Ik heb heel veel mensen ontzettend gemist. Maar sommige dingen ga ik hier ook wel missen. Zoals het geweldige binnenland, mijn collega's en huisgenoten.
tot snel (nu echt)
liefs Jetje
01 Januari 2007 - 16:44
Harry Buderman:
He Jetje,
Inmiddels een gelukkig nieuwjaar en fijn dat je weer terug bent.
We zien mekaar gauw.
Toch wel fijn dat je na zo'n moeilijke start toch nog positief terug kunt kijken.
Deze bak ervaring pakken ze je nooit meer af.
Je kunt trots zijn op jezelf,dat zijn wij in ieder geval zeker.
Groeten, Harry B